Menu Sluiten

ALGEMENE VOORWAARDEN
Algemene voorwaarden voor de gasten van Spijkerbed
Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op alle diensten die Spijkerbed online, per e-mail of per telefoon aanbiedt. Door naar onze website te gaan, de pagina’s te bekijken, er gebruik van te maken en/of een reservering te maken, erken je en stem je ermee in dat je de onderstaande algemene voorwaarden hebt gelezen, begrepen en akkoord bent.

 1. De reikwijdte van de service van Spijkerbed
  Als je een reservering maakt bij Spijkerbed, dan fungeert Bureau Spijkerbed vanaf dat moment als bemiddelaar tussen jou en de bed- en activiteitenaanbieders.
  Bed- en activiteitenaanbieders, lees verder als ‘Spijkerbed-deelnemer’.
  Bureau Spijkerbed besteedt veel zorg en aandacht aan de samenstelling van het Spijkerbed-arrangement. Als bemiddelaar zorgt Bureau Spijkerbed voor de afstemming tussen de wensen en verwachtingen van de gast en de Spijkerbed-deelnemer en voorziet beide partijen van de noodzakelijke informatie. Spijkerbed coördineert het arrangement en is daarmee verantwoordelijk voor het reserveringsproces.
  De Spijkerbed-deelnemer zelf is te allen tijde verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid en de juistheid van de door hem/haar opgegeven informatie (inclusief beschikbaarheid).
 2. Reserveringsproces en overboeking
  Aanmelding en reservering
  Jij geeft bij ons aan welke boeking je wil maken. Dat doe je door de gegevens in de VragenWensenLijst in te vullen en deze naar Bureau Spijkerbed te verzenden. Na ontvangst van jouw aanmelding, neemt Spijkerbed zo spoedig mogelijk contact met je op. Wanneer beide partijen akkoord zijn, ontvang je per e-mail een bevestiging van je aanvraag. Als je akkoord bent over de samenstelling van je arrangement ontvang je daarvan per email een bevestiging. Spijkerbed werkt met een aanbetaling van 15% over de totaalkosten. Na ontvangst van je aanbetaling (zie 5. Kosten) en een kopie van je ID is de reservering een feit.
  Overboeking
  Mocht het onverhoopt voorkomen dat na reservering de spijkerbedden en/of activiteiten zijn volgeboekt dan neemt Bureau Spijkerbed zo spoedig mogelijk contact met je op om alternatieve mogelijkheden met je te bespreken. In geval van overboeking betalen wij eventueel door jou aan ons betaalde kosten terug.
 3. Privacy
  Voordat de reservering definitief gemaakt wordt, vragen we je een kopie van je ID te mailen
  We gaan zorgvuldig met je gegevens om en geven geen persoonsgegevens door aan derde partijen, maar geven alleen je naam door aan de Spijkerbed-deelnemers.
 4. Aansprakelijkheid
  Spijkerbed is als bemiddelaar niet aansprakelijk voor eventuele schade. Daarom adviseert Spijkerbed zowel gasten als deelnemers om WA-verzekerd te zijn.
 5. Kosten
  Een overnachting inclusief ontbijt kost €40 per persoon. De bijkomende kosten zijn afhankelijk van het arrangement dat jij als gast met Spijkerbed overeenkomt .
  De kosten van het totaalbedrag incl. de aanbetaling van 15% staan vermeld in de reserveringsmail. Na ontvangst van je aanbetaling is je reservering een feit en gaan we je arrangement voor je regelen.
  Op dit moment zijn er geen verdere kosten aan je verblijf verbonden zoals toeristenbelasting of schoonmaakkosten.
 6. Betaalwijze 
  De betaling doe je aan Spijkerbed.
  Het totaalbedrag dient uiterlijk 14 dagen voor de aankomstdatum bij ons binnen te zijn.
  Spijkerbed zorgt voor de betaling aan Spijkerbeddeelnemers.
 7. Annuleringsvoorwaarden
  Spijkerbed kent een annuleringstermijn van 14 dagen. Je kunt tot 2 weken voor de aankomstdatum kosteloos annuleren. Na die termijn kan je de kosten van je reservering niet meer terugvorderen. De eerder gemaakte aanbetalingskosten kan je niet terugvragen.
  Je kunt wel aan iemand anders in jouw plaats het arrangement overdragen.
  Als je de reis wilt annuleren of overdragen, neem dan direct contact op met Bureau Spijkerbed.
 8. Speciale wensen en wijzigingen na uw reservering
  Speciale wensen
  Speciale wensen kun je te allen tijde met Bureau Spijkerbed bespreken.
  Wijzigingen
  Mocht  je je reservering willen wijzigen qua data of het aantal personen dan zullen wij ons uiterste best doen om daarin te voorzien. (zie ook 7. Annuleringskosten/ arrangement overdragen).
 9. Onverwachte voorvallen en calamiteiten
  Aarzel niet om Bureau Spijkerbed te bellen: +31 6 2463 4773!
 10. Klachten
  Wij zetten alles op alles om je een bijzondere en onvergetelijke ervaring mee te geven. Mocht je desondanks toch een klacht hebben die je niet direct met de Spijkerbed-deelnemer kunt oplossen, mail ons dan via: bureauspijkerbed@gmail.com.
  Hou daarbij a.j.b in gedachten dat Spijkerbed in principe alleen verantwoordelijk voor de bemiddeling/de service/het reserveringsproces is.
  Uiteraard stellen wij het wel op prijs wanneer je ons informeert over zaken die verbeterd kunnen worden, zodat wij daarop actie kunnen ondernemen. Dat geldt natuurlijk ook voor de service Bureau Spijkerbed.
 11. Disclaimer
  Met een reservering via Spijkerbed stem je in en tevens ga je akkoord met de voorwaarden en huis/spelregels die gelden bij de bed- en activiteitenaanbieders.
  Onze diensten worden uitsluitend beschikbaar gesteld voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Het is daarom niet toegestaan om welke (inhoudelijke) informatie, software, producten of diensten dan ook die op onze website worden aangeboden voor welk commercieel, of concurrerend doel of activiteit dan ook door te verkopen, door te lichten (e.g. spider, scrape), te reproduceren, deeplinken, gebruiken, kopiëren, tonen of te downloaden.

CONTACT
Inlichtingen: bel Marike (+31 6 2463 4773) of mail.
Reserveringen: per e-mail bureauspijkerbed@gmail.com.

In alle gevallen graag met vermelding van:
• naam
• telefoonnummer
• e-mail adres

Download hier de flyer van Spijkerbed!