Menu Sluiten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.24.122.228 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
32 berichten.
Marcel, Simone, Jorn en Jade. Marcel, Simone, Jorn en Jade. uit Den Ham o.v
Wat een bijzonder leuke ervaring ,
overnachten in een prachtig pand , stadswandeling , heerlijk diner met de buurtbewoners en een verassingsactiviteit !
Een avontuur omgeven door liefdevolle mensen ....
Wij waren onder de indruk , bedankt !!!
Charles & Erna Charles & Erna uit Zaandam
Dag, heerlijke plek van Nederland!!

Afgelopen dagen waren we ingecheckt bij het Spijkerbed. We hebben genoten van het fijne slaapadres op volgens mij het meest idyllische plekje van de wijk! Ook het samen ronddolen door de buurt; van theatertje naar Lorentz HBS van Escher naar buurthuis de Lommerd met het huis dat bevroren was in de tijd naar de fijne watertuin en nog veel meer....

Dank Arjen en dank Marike !! 💚🙏
Richard en Anneke Richard en Anneke uit Duiven
60 jaar zijn we allebei dit jaar en dat wilden we vieren met familie en vrienden. Dus op zoek naar ‘ons ideale feest’. Voor het diner waren we er al snel uit: eten bij restaurant Gavius, zo lekker!
Dan nog een leuke activiteit vooraf..... via een ooit meegenomen flyer van Spijkerbed zijn we bij Marike terechtgekomen. Toen bleek er veel mogelijk in de wijk tot en met een overnachting zelfs. We hebben gekozen voor een wandeling door de wijk en tuinen met gids in kleine groepjes en een spannende (spectaculaire) speurtocht voor de kinderen. Daarna samen een quiz in de ecologische tuin, met natuurlijk een heerlijk drankje!
Al onze gasten waren enthousiast en wij al helemaal. Voor ons een relaxed feest, goed georganiseerd door Spijkerbed en lekker eten. Wat wil een mens nog meer 🙂.
Kortom: heb je wat te vieren, vraag Spijkerbed. Super in meedenken, nakomen van afspraken en gastvrijheid!
Nogmaals dank Marike en andere Spijkerbedmedewerkers.
Hartelijke groeten van Richard en Anneke
Mary Mary uit Dordrecht
Zoals altijd weer erg fijn om bij jullie te zijn, verblijf ook nu weer erg goed en de dagen waren zo om. Volgende keer er nog maar een dagje extra aan vastplakken.
Tot de volgende keer!
Hartelijke groet Mary
Karin van Veggel Karin van Veggel uit Vught
Met tien vriendinnen genoten van een kookworkshop bij De Lommerd, broodbakworkshop bij Brood en Meer, Salsales bij dansinstituut Wensink en een rondleiding door het bijzondere Spijkerkwartier, allemaal onder begeleiding van enthousiaste buurtbewoners.
Hartelijke ontvangst door Marike en gastgezinnen, bijzondere slaapplekken en een toporganisatie. Veel gelachen en heerlijk ontspannen weekend gehad ! Gezien hoeveel je kunt bereiken door er met elkaar de schouders onder te zetten ! Allemaal dank hiervoor 👌
Jannie Jannie uit Rijen
Heerlijk om er even op deze manier helemaal uit te zijn en fantastische mensen te ontmoeten.
Een bijzonder weekend waar contact centraal staat.
Een bijzonder fijne slaapplaats bij Eva en Sacha en een heerlijk ontbijt met mooie gesprekken.
Wat een verwennerij . Ik heb genoten, Voor wie van avontuur, verbinding en ontspanning houdt ,is dit een aanrader ,zeker weten.
Groetjes Jannie
Lobke en Onno Lobke en Onno uit Weesp
Lieve Spijkerbuurtbewoners,

Heel erg bedankt voor de afgelopen 2 dagen!
Het was een heel avontuur, samen met jullie op pad. Lekker eten en slapen, leuke gesprekken, interessante weetjes. Een weekend vol verassingen.

Wij waren al gek van het Spijkerkwartier, maar nu zijn we helemaal fan! Hopelijk zien we elkaar nog een keer zodra wij een leuke woning gevonden hebben in deze toffe buurt.

Groetjes, Lobke & Onno

Ps. Voor diegene die nu op de website rondspeuren, ik zou snel boeken! Spijt krijg je echt niet;-)
Lianne Lianne uit Amsterdam
M’n vriendin en ik hebben echt een topdag en nacht gehad! Naast alle leuke en zeer bijzondere activiteiten, hebben we heel wat lieve en gezellige buurtbewoners leren kennen. Echt een prachtbuurt het Spijkerkwartier met prachtbewoners! Spijkerbed is een geweldig initiatief en zeker een aanrader!
Annelies en Dirk Annelies en Dirk uit Mechelen (B)
We vonden ons verblijf fantastisch. We hebben heel wat leuke dingen gezien en gedaan, maar er valt zeker nog heel wat te ontdekken bij een volgend bezoek. Vooral de ontmoetingen tijdens het verblijf maakten het voor mij echt bijzonder. Jullie zien ons zeker terug. Alle mensen die we ontmoetten maakten de ervaring compleet.
Nathalie Nathalie uit Enschede
Met ons gezin, twee dochters van 16 en 19 een nachtje Spijkerbed gedaan. Het was een grote belevenis, wij hebben allemaal een super weekend gehad. Wat een prachtige wijk en wat een mooie lieve, inspirerende mensen zijn betrokken bij het Spijkerbed. Keep on the good work! Liefs
Wilma Wilma uit Rossum (Overijssel)
Net terug van een onvergetelijk Spijkerweekend in Arnhem! We hebben ons jaarlijks volleybalteam uitje doorgebracht in het Spijkerkwartier. De communicatie met Marike verliep heel soepel en ongedwongen, er is prima rekening gehouden met onze wensen. We hebben leuke dingen gedaan en heel veel warmte en gezelligheid ervaren van alle mensen die we hebben ontmoet. Kortom, twijfel niet en ga dit gewoon doen. Je krijgt geen spijt!!!
Annie, Aartje, Colinda en Peta Annie, Aartje, Colinda en Peta uit Barneveld en omgeving
Wat hebben we genoten van ons dagje Spijkerkwartier! Wat een mooie wijk met mooie mensen. En wat doet Spijkerbed hun stinkende best om de wijk nog leuker, mooier en prachtiger te maken!
Bedankt voor jullie gastvrijheid. Heel bijzonder om op deze manier kennis te maken met een heel mooi stukje Nederland. We hopen dat jullie inzet het Spijkerkwartier nog mooier mag maken en dat de bewoners jullie daar enthousiast mee willen helpen. Want eten en logeren bij de locals is wel een heel bijzondere belevenis!
M&M M&M uit Houten
Mijn zus en ik hebben het geweldig gehad in het Spijkerkwartier! Het is een unieke ervaring geweest. Van het eerste moment van contact leggen tot het moment van afscheid nemen is alles perfect geweest. Onze complimenten aan Marike, Rene, Rick, Gerda en Rob en natuurlijk onze gastheer Reinout. We hebben genoten van de gesprekken met jullie en wensen jullie al het goede!
Onderwater Producties Onderwater Producties uit Rotterdam
We logeerden hier vanwege onze voorstelling op Hoogte80. Wat een mooie plek en gastvrije ontvangst! Kortom, volgend jaar weer?
Anja Anja uit Eindhoven
Wij zijn vandaag thuis gekomen van twee dagen spijkerbed. Wat een fijne pure geweldige dagen hebben wij mogen beleven in het Spijkerkwartier. De warmte, puurheid en liefde voor dit mooie stukje Nederland kwam overal naar voren. We hebben mogen logeren in een prachtig pand, een geweldige wijkwandeling mogen ervaren, heerlijk gegeten met de mooiste gesprekken en als afsluiting nog een verrassingsactiviteit. De wijk (en de bewoners) hebben ons hart gestolen.

Dank je wel voor het regelen van dit mooi avontuur en het maken van prachtige herinneringen.

Liefs,

Harm & Anja
Conrad Conrad
I had a wonderful accommodation for two days and was warmly received. It was not only a great place to stay with a nice room and delicious breakfast, it was also nice to be with someone who cares about my well being. Thank you !!
Heidi, Kathleen, Petra, Vicky, Nancy en Evelyne Heidi, Kathleen, Petra, Vicky, Nancy en Evelyne uit Gruitrode (B)
De ontvangst en gezelligheid bij Eva, bakker Tom zijn enthousiasme voor zijn vak en jullie wijk, de aangename en prachtige rondleiding door René, de super-ontvangst en lekkere lunch in jullie museumhuis...het was geweldig! 

En dit allemaal onder jouw schitterende begeleiding. Het Spijkerbed is een mooi initiatief en jij doet dit super, Marieke! 


Bedankt voor het fijne weekend namens ons allemaal: 

Heidi, Kathleen, Vicky, Petra, Nancy en Evelyne
Jikkie Jikkie uit Heerde
Samen met een vriendin en als oud spijkerbuurt bewoonsters hebben we op deze manier een bezoek gebracht aan onze oude mooie wijk. Spijkerbed is een prachtige formule. Behalve onverwachte gebeurtenissen ( zo stond ik ineens in mijn oude huis) waren er, tijdens een dineetje in een toekomstig museumhuis met buurtbewoners, goede gesprekken en aandacht voor elkaar. Het initiatief heeft me geinspireerd. Beetje heimwee naar het spijkerkwartier gehad na afloop.
Frans en Bernadette Frans en Bernadette uit Doetinchem
"Ondanks het type logeerbed hoeven jullie geen gereedschap mee te nemen". Dat was de cryptische omschrijving die we meekregen bij dit verrassingscadeau van ons (schoon) zusje en zwager. En daar stonden we dan, op het station Velperpoort, met in ons koffertje pyama en tandenborstel, niet wetend wat ons boven het hoofd hing…
(...noot van Spijkerbed: de rest van het reisverslag houden we graag geheim 🙂
behalve de laatste woorden van onze gasten…)
We moeten dus zeker terug! Einde van een heerlijk en verrassend weekeinde, vol mooie momenten met aardige en enthousiaste mensen! Dank jullie wel!
Anneke Anneke uit Groningen
Lieve mensen van Spijkerbed, ik wist niet wat ik kon verwachten. Ik liet me dus verrassen. En verrast ben ik zeker. Ik kreeg het gevoel verwend te worden. De organisatie en buurtbewoners deden hun best om het ons naar de zin te maken.We hebben veel van het Spijkerkwartier gezien en dat was heel erg de moeite waard.
We logeerden in een prachtig huis en hebben heerlijk gegeten. Ik ben benieuwd naar de verbouwing van de oude woning die museum gaat worden.En ik kom zeker weer om dat te bekijken. Spijkerbed is een aanrader!
Heel veel dank voor alles. Anneke.