Verhalenroutes

Belevingskaart Spijkerkwartier met Speurtocht

Een fantastische Belevingskaart van het Spijkerkwartier te Arnhem, met bijna alles wat er te beleven valt op EEN kaart. Met Flora en Fauna en geschiedenisverhalen van de wijk. Nu met gratis SpijkerSpeurtocht, een leuke informatieve speurtocht voor het hele gezin.
Loop de nieuwe SpijkerSpeurtocht en ontdek de wijk!

Bestel de Belevingskaart –HIER– en beleef veel plezier in het mooie Spijkerkwartier!


Andere zomeruitjes die je hier kunt boeken:

Vakantie-arrangement, Puzzeltocht met spellen, eten en drinken
Volg de Puzzeltocht over de bijzondere Spijkerkwartier Belevingskaart -kris kras door het Spijkerkwartier- en ontdek alle mooie plekjes.
Onderweg ga je leuke spellen spelen, leren over natuur en genieten van koffie, taartjes, drankjes en lekkernijen op de gezellige terrassen in het de wijk.
Vakantiegevoel gegarandeerd! Lees meer…


Rondje Spijkerkwartier
Laat je verrassen door onverwachte ontmoetingen en persoonlijke anekdotes van wijkbewoners. Je komt van alles te weten over de geschiedenis, cultuur en stadsnatuur. En vanzelfsprekend ook over de nieuwste ontwikkelingen in onze wijk. Op verzoek zoomen we in op een onderwerp van jouw keuze. Overdag of ’s avonds. Lees meer…

Met het kopen van dit arrangement steun je ondernemers in coronatijd.
Dit arrangement is mede mogelijk gemaakt door Stichting Citymarketing Arnhem, Stichting Ondernemersfonds Arnhem en Gemeente Arnhem.
Deze verhalenroute werd mogelijk gemaakt door: